المقادير
نصف كيلو جلاش باكو
لحمة مفرومة معصجة
بيضتان . ملح . فلفل
كوب حليب . سمن.
الطريقة
اضرب البيضتين بالشوكة وعليهم ملح وفلفل
احطم على كوب اللبن واخلط كويس قوى بالشوكة.
تدهن الصنية بالسمن ثم تضع نص كمية الجلاش
مع المسح بالفرشات ادهنى السمنة بين كل ورقتين
وهكذا حتى تنتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمة المصجة
مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش الثانية
بنفس الطريقة الاولى ثم ندهن وجة الصنية بالفرشاه بالسمن . واقطع الجلاش بالسكينة مثلثات او مربعات
وادخلها فى الفرن حوالى 10 دقائق
وشها احمر خفيف اروح مطلعها وصبة عليها كلها
كوب اللبن الابيض وادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى وتحمر
تلعيها وتعيدى تقطعيها على القطعة السابقة[/center]